Over ons

Deze website hebben wij, een groep vrijwillige studenten uit Groningen, gemaakt om de medewerkers in het UMCG te laten zien hoeveel er aan ze wordt gedacht.

Ons team

Joppe Vodegel – Geneeskunde
Adviserend studentlid Raad van Bestuur
Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)
LinkedIn| Website

David Jan Meijer – Rechten
In 2017 verhuisd naar Groningen. Ambitieus begonnen aan de studie rechten en al snel verzeild geraakt in de wereld van besturen, commissies en politiek. Actief betrokken bij diverse verenigingen, waaronder De Vrije Student, het Erasmus Student Network en Unitas S.G. Werkt graag met ambitieuze mensen die de wereld een stukje mooier willen maken. Binnen de provinciale statenfractie van de VVD druk bezig met dossiers als stikstof; ruimtelijke ordening en energie.
LinkedIn | Website | Twitter

Tim van den Belt – Rechtsgeleerdheid & ICT
In 2014 ben ik verhuisd vanuit het randstedelijke Amsterdam naar het mooie Groningen. Na afgestudeerd te zijn in ICT leek het mij namelijk een leuke stap om Rechtsgeleerdheid (IT-Recht) te studeren aan de RUG en momenteel volg ik de masters ‘Ondernemingsrecht’ en ‘Recht & ICT’. Naast mijn studie ben ik actief zowel binnen als buiten de universitaire gemeenschap: bijvoorbeeld bij enkele sport- en studieverenigingen. Verder zet ik mij in voor de belangen van studenten (oud-faculteitraadslid, college van beroep, raad van advies). In mijn vrije tijd ben ik verslaafd aan films, series en programmeren. Na mijn studie hoop ik werk te vinden op het gebied van octrooirecht, want dat is zowel juridisch als technisch prachtig: een perfecte combinatie dus! Mijn levensdroom is om voor rechtvaardigheid te zorgen in de samenleving als rechter.
LinkedIn | Website

Kevin Houkema – Software Engineering
Levensgenieter, avonturier en puzzelaar. Bij mij gaat het allemaal om plezier hebben. Websites maken in de visie die de groep heeft is wat mij blij maakt. Programmeren staat bij mij ook hoog in het lijstje. Zowel front-end als back-end voel ik mij in geroepen. Na het afronden van mijn studie ben ik van plan ver te gaan binnen de ICT wereld.
LinkedIn

Bart Swinkels – University College Groningen
Als Brabander in het Noorden voel ik me nu meer dan ooit betrokken bij de massale zorgoperatie die bezig is in Nederland. Daar iets aan kunnen bijdragen, hoe klein ook, is natuurlijk het mooiste wat er is. Een hart onder de riem kan veel betekenen op een moeilijk moment, en daar doen we dit voor!
LinkedIn | Twitter